11 Aug 22
Event Time
08:00
(America/New_York)
Your Time Zone
English
10 hours
On site event
Hyatt Centric Las Olas
100 E Las Olas Blvd
Fort Lauderdale, FL 33301
Event type
Conference
Topic
Professional development
Paid event
ICF Chapter Member Price : $137 USD
ICF Global member Price : $177 USD
Non member Price : $177 USD

Luminous Summer Conference

We are getting ready to raise the roof! It’s our first major event in over two years and our first conference ever and we are super excited to share it with you! We are proud to announce we are putting together a fabulous event at the Hyatt Centric Las Olas in Ft. Lauderdale. It may not be Spring Break, but boy are we feeling a sense of renewal and rejuvenation.
This year marks our 20th anniversary of the ICF South Florida Charter Chapter and we are introducing a speaker conference to give our members and community the gifts of learning and leadership along with the fun and festivities.
This party will not disappoint. Our slate of speakers is simply amazing!
The one and only CEO of the International Coaching Federation, Magdalena Mook, vanguard thinker and bestselling author of Invite Change, Janet M. Harvey, and last, but certainly not least, we are proud (and incredibly excited) to showcase the #1 Communications Coach in the world, Dorie Clark!

Earn 6CCEUs! See you there!

Event schedule or other information/comments
8:00 Registration/Breakfast/Networking/Mindfulness
9:00 Opening Comments
9:15 Speaker: Janet Harvey – Re-Generate -> Resonate -> Radiate (60mins)
10:15 Book Signing with Janet Harvey
10:30 Break
10:45 Speaker: Ebony Smith – Business Development (45mins)
11:30 Speed Coaching/Networking
12:00 Lunch
1:00 Speakers: Dorie Clark –The Long Game for Coaches (60mins)
2:00 Book Signing with Dorie Clark
2:30 Speaker: Robert Garcia – Coaching in Organizations (45mins)
3:15 Break
3:30 Speakers: Angie Holleran & Anik Clemens – The Value of ICF Membership, Education, Credentials & Standards and Accreditation Updates (60mins)
4:30 Speaker: Magda Mook – Global Coaching Landscape: Present and Future (60mins)
5:30 Closing Comments
5:45 End of Conference
Maximum participants: 150
Type of coaching:
ICF core competencies & coaching skills
CCE UNITS by type:   
CC : Pending approval    RD : 5
Number of events : 64
Number of languages : 6