21 Mar 22
- 31 Oct 22
Event Time
18:00
(Europe/Bucharest)
Your Time Zone
Romanian
Multiple Day Event
Online Event
Event type
Education Program
Pricing Information
3,400 Euro fara TVA Euro

Coaching in Organizatii – curs in limba romana

In fiecare luni seara de la 18 la 20 ora locala

Două ore pe săptămână timp de 29 de săptămâni – conducând la certificarea PCC – a doua parte a cursului ACTP

Acest curs se bazează pe Fundamentele Solution Focused Coaching (sau pe orice altă pregătire de coaching acreditată de 60 de ore ICF la care ați participat și pe care o putem recunoaște). Împreună cu elementele fundamentale ale SF Coaching, acest curs formează Programul de instruire acreditat ICF care vă permite să obțineți acreditările PCC pe varianta de certificare ACTP. Este un curs online extrem de practic, interactiv și live (nu un webinar plictisitor) în care veți interacționa cu oameni din întreaga lume. Cursul include 7 ore de mentorat de grup și 3 ore de mentorat individual (pe care trebuie să le rezervați cu mentorul dvs. – acestea nu sunt programate în avans). Există, de asemenea, o cerință de 6 ore de auto-studiu citind articole, vizionând videoclipuri de coaching etc. pe platforma noastră de învățare online „moodle” și 6 ore de participare într-un peer grup (prin zoom sau skype) pe parcursul întregului curs.

Veți primi, de asemenea, un certificat ca „Advanced Solution Focused Practitioner” de la International Alliance of Solution Focused Teaching Institute după ce ați finalizat cu succes aceast curs și „Fundamentele Solution Focused Coaching” (sau orice alt curs IASTI de 50 de ore „Solution Focused Practitioner”) și aţi efectuat coaching cu clienții timp de 100 de ore.

Dacă trebuie să pierdeți o sesiune a cursului, puteți urmări înregistrarea. Pentru a putea absolvi cursul, ne așteptăm să participaţi la cel puţin 85% din sesiuni. Dacă se întâmplă să pierdeţi mai multe sesiuni, vă puteţi înscrie mai târziu la o altă grupă de curs (gratuit) sau să rezervi ore individuale de mentorat (la un cost suplimentar) pentru a compensa sesiunile pierdute.

Event schedule or other information/comments
Colaborăm cu organizații mari pentru a le dezvolta oamenilor lor abilitățile de coaching, oferind programele noastre excepționale, distractive, captivante, de consolidare a comunității globale.

Programele noastre oferă un training online inovator, cu accent pe construirea unor relații reale. Clasele sunt mici (maxim 12 persoane) și folosim frecvent breakout rooms și alte tehnologii ușor de utilizat pentru a genera învățare interactivă. În timp ce conținutul nostru este de ultimă generație și se află în fruntea științei coaching-ului, abordarea noastră este una practică, de tip hands-on. Credem cu tărie în învățarea adulților folosind o abordare de coaching pentru a preda și oferim multe modalități de implicare în program: practică de coaching, platformă modernă de învățare cu videoclipuri de coaching, lecturi și forumuri de discuții, practică în grupuri de colegi, etc.
Number of Coach Specific Education Hours:
ICF accreditation type : ACTP
HOURS by type:   
CC : 75    RD :
Number of events : 75
Number of languages : 2